Alestelou.com
Sport op vakantie

Sporten op vakantie

Hou jij meer van actie op vakantie?


Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Voor zowel de recreatieve als de wat meer professionele sporter is onze omgeving de perfecte uitvalsbasis.


Zwemmen kan op 10 minuten van onze B&B in een overdekt zwembad of uiteraard in ons eigen zwembad tijdens de zomermaanden.


Fietsen kunnen bij ons worden gehuurd. We hebben overzichten van mooie fietstochten in de omgeving.


Rijdt u liever eens rond met een scooter of e-bike? Dat kunnen we voor u regelen. Op 10 min bij ons vandaan zijn deze te huur. Laat ons bij uw reservering weten welke dagen u wilt huren, dan leggen wij dit alvast voor u vast.


Onze streek biedt ook vele mooie wandelpaden, vanuit onze B&B starten wandelroutes voor de recreatieve wandelaars alsook voor de geoefende wandelaars. Ook vanuit de omliggende dorpen worden wandelroutes aangeboden, hierbij kunt u kiezen voor kustroutes of bergwandelingen.


Ook de golfliefhebber kan zijn hart ophalen. Er liggen meerdere golfbanen binnen 30 minuten rijden zoals de mooie kustbaan in Oliva (Oliva Nova 18 holes) en een prachtige baan bij Denia (La Sella 27 holes).


Net als in vele andere landen is padel enorm populair in Spanje. Er liggen meerdere banen in de omgeving zoals bijvoorbeeld bij Ondara Padel (6 indoor en 3 outdoor banen). 


In onze tuin hebben we een tafeltennistafel staan (batjes zijn aanwezig) en hangt er een dartbord.